De stichting

De stichting

Om professioneel te kunnen opereren, hebben de initiatiefnemers achter Verborgen Familieverleden een stichting opgericht. De Stichting Verborgen Familieverleden heeft duidelijk omschreven doelstellingen en is door de gekozen rechtsvorm een interessante, professionele en betrouwbare partner voor opdrachtgevers, maar ook voor fondsen op het gebied van onder meer onderwijs, erfgoed en cultuur.

Volgens de statuten richt de stichting zich op projecten op het gebied van educatie, cultuur, maatschappij, geschiedenis en burgerschap. Deze projecten zijn gericht op het behouden,onderzoeken en beschrijven van geschiedenis en cultureel erfgoed, middels historisch sporenonderzoek naar onder meer dode bloedverwanten of andere overleden personen, alsmede door story-telling op dit gebied. De stichting stelt zich, met name binnen het onderwijs maar ook in meer algemene zin ten doel:

historische, culturele en maatschappelijke bewustwording, persoonsvorming, bevordering van (digitale) geletterdheid en cultureel-historische onderzoeksvaardigheden.

De stichting is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer: 71061487.

Deel dit bericht